This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Palautukset

Palautusohjeet

Asiakas on velvollinen tarkastamaan tavarat välittömästi niiden vastaanottamisen jälkeen. Mikäli toinen osapuoli havaitsee näkyviä vikoja, virheitä, puutteita ja/tai vaurioita, tulee ne kirjata lähetysasiakirjaan ja/tai laskuasiakirjaan ja ilmoittaa niistä välittömästi, viimeistään 3 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta, minkä jälkeen on välittömästi tehtävä vahvistus siitä EDC:lle. Jos valituksia ei ilmoiteta määritetyn ajan kuluessa, tavarat katsotaan vastaanotetuiksi hyvässä kunnossa.

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, palautetaan se lähettäjälle. Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus. Näissä tapauksissa veloitamme automaattisesti 15€ posti- ja käsittelykuluja rahapalautuksen yhteydessä.

Valentinus toimittaa tilatut tuotteet  EDC varastosta tukkumyyntipakkauksissa. Pienet poikkeamat määritetystä koosta, painosta, määristä, väreistä ja vastaavista ei lueta virheiksi.

Luonnontuotteiden epätäydellisyyksistä ei voida tehdä päteviä valituksia, elleivät nämä epätäydellisyydet liity sen raaka-aineen luonteeseen ja ominaisuuksiin, josta tuote on valmistettu. Tämä käsitellään EDC:n harkinnan mukaan. Valitukset eivät poista toisen osapuolen maksuvelvollisuutta.

EDC:lle on annettava mahdollisuus tutkia valitus. Jos tuote on palautettava tutkinnan vuoksi, se tapahtuu Sanota Oy:n kustannuksella ja riskillä vasta, kun tämä osapuoli on antanut siihen etukäteen kirjallisen luvan.

Kaikissa tapauksissa palautukset tehdään EDC:n määrittelemällä tavalla ja alkuperäisessä pakkauksessa. Palautukset tehdään toisen osapuolen kustannuksella ja riskillä, ellei EDC totea valitusta perustelluksi.

Jos toimituksen jälkeen tuotteiden luonnetta tai koostumusta muutetaan, kokonaan tai osittain mukautetaan tai käsitellään, vahingoitetaan tai ylipakataan, kaikki valitusoikeudet raukeavat.

Edellä olevat reklamaatiota ja palautusta koskevat määräykset eivät koske tavaroita, joita ei niiden luonteen vuoksi voida palauttaa, kuten esimerkiksi – mutta ei rajoittuen – hygieniasyistä johtuen. Tämä ehto sisältää joka tapauksessa aikuisten elämäntapatarvikkeet.

Asiakkaan pitää palauttaa tuote siinä kunnossa kun vastaanotti sen. Myynnissä kuluttajalle (yksityishenkilö) pätee kuluttajalain myötä se, että EDC tulee, joko korjata virhe tai rekisteröidä toimitus uudelleen ilman, että siitä tulee kohtuuttomia kustannuksia. 

Tuotteiden takuu on 12 kk.  Viallisten tuotteiden palautus on asiakkaalle veloitukseton.  Takuu korvaa valmistusvirheet, ei käytössä aiheutuneita kulumisia tai itse aiheutettuja vikoja. Takuu on voimassa 12kk tuotteen alkuperäisestä ostopäivästä (mikäli tuote käytetään takuuhuollossa, sen 12kk takuuaika ei käynnisty uudelleen). Kun lähetät laitteen takuuhuoltoon, sinulla ei ole oikeutta vaihtaa tuotteen mallia. Toimitamme sinulle uuden laitteen heti kun olemme vastaanottaneet takuuhuoltoilmoituksesi ja virheellisen laitteen. EU lainsäädännön mukaan palautusoikeus pätee vain avaamattomiin pakkauksiin.

Sovellettava laki: Näitä ehtoja koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan. Valentinus noudattaa Suomen Kuluttajaviraston suosituksia.