This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Neutraali pakkaus

EDC:n lähetykset toimitetaan nopeasti ja nimettömästi osoitteeseesi tai toimitusosoitteeseesi. Kaikki tilauksemme pakataan neutraaleihin pakkauksiin ilman EDC:n nimeä tai logoa missään. Pakkauksen päällä ei ole sellaista tietoa, joka voisi paljasta paketin sisällön. Myöskään verkkokaupan nimeä ei näy paketissa. Tietosuojasyistä lähetysten lähettäjänä ilmoitetaan aina "postittaja". Lähettäjän osoitteeksi ilmoitetaan meidän osoitteemme. Hienovaraisuus ja yksityisyys ovat meille erittäin tärkeitä asioita. Näin ollen varmistamme, että kaikki varastosta lähtevät paketit ovat normaaleja ja neutraaleja. Olemme ylpeitä myös nopeasta toimituksestamme.

Toimitus vain annettuun osoitteeseen (ei naapureihin)

Tilauksesi lähetetään antamaasi osoitteeseen. Tämä voi olla oma osoitteesi tai toimitusosoite. Jos kukaan ei ole kotona tilauksesi saapuessa, pakettia ei jätetä naapurille (tämä voidaan taata vain Alankomaiden sisällä toimitettaessa). Pakettipalvelu jättää viestin, ja paketin voi noutaa lähimmästä toimipisteestä seuraavana päivänä. DHL:n ja UPS:n kautta lähetetyille tilauksille tehdään vain yksi toimitusyritys, jonka jälkeen vastaanottaja voi ottaa yhteyttä toimituspalveluun. Allekirjoitus vaaditaan aina pakettia vastaanottaessa. Emme lähetä mitään tavallisella postilla.

Miltä paketti näyttää?

Alta näet esimerkkejä pakettiemme ulkoasuista. Mukana on myös kuva tyypillisestä osoitetarrasta. Nimeä EDC ei näy missään paketissa.